Adstate Services voor uitvaartondernemers

Adstate Online Uitvaart Services zijn digitale services, geïntegreerd in de website van de uitvaartondernemer. Het zijn services voor de oriënterende bezoeker en voor de familie en nabestaanden na het overlijden van een dierbare.

Demo aanvragen

Online Uitvaart Services voor, tijdens en na een uitvaart

De Adstate Services zijn eenvoudig te integreren in uw website en bevatten uw huisstijl en logo. Bezoekers op uw website profiteren van de aangeboden diensten, zij doen activiteiten op uw website en nemen diensten online af.

  • Adstate Webplanner
  • Adstate Plus

Waarom Online Uitvaart Services?

Klantenbinding

U verbindt bezoekers langdurig aan uw onderneming.

Extra service

Bezoekers ervaren online gemak, service en klantvriendelijkheid

Meer bezoekers

De services trekken hoge traffic naar uw website en bezoekers nemen diensten af.

Social Media

Bezoekers delen ú op sociale media en geven u een sterke positie in uw lokale markt.

Adstate Webplanner: services voor de oriënterende bezoeker

Vandaag de dag zoeken wij informatie over producten en diensten online. Hierbij wensen wij overzichtelijke, transparante informatie en prijzen. Wanneer deze informatie niet beschikbaar is, zoeken we verder. Het is van essientieel belang dat u de oriënterende bezoeker op uw website vasthoudt. De Adstate Webplanner helpt u hierbij.

Adstate Plus: service voor de familie en nabestaanden

Elke uitvaartondernemer heeft nu de kans een overlijden aan te kondigen op zijn eigen portaal dat gelinkt wordt aan zijn website. Waardevolle diensten zoals gedachtenispagina’s, levering van bloemen en online donaties kunnen nu beheerd worden op een en dezelfde plaats.

Demo aanvragen