Adstate Plus

Service voor de familie en nabestaanden

Adstate Plus biedt een totaalpakket met aanvullende online uitvaart services.

Demo aanvragen

Registratieportaal

We leven digitaal, we zoeken digitaal op naam van de overledene. Host uw eigen registratieportaal met gepubliceerde overlijdensberichten. Hiermee wordt uw onderneming op Google gevonden en heeft u de kans om online verbinding te maken met de familie en nabestaanden en uw service te bieden.

Gedachtenispagina

We leven digitaal, we verbinden digitaal ten tijde van rouw. Een mooie gedachtenisplatform biedt een toegeweze, speciale plaats waar nabestaanden samenkomen voor het delen en ontvangen van condoleances en steunbetuiging. Ook lang na de dag van de uitvaart komen bezoekers naar uw website. Deze plaats biedt gemak met aanvullende services voor donatie ter nagedachtenis of voor het bestellen van bloemen.

Word gedeeld op Facebook

We leven digitaal, we delen digitaal ten tijde van rouw. Het registratieportaal en gedachtenispagina biedt een samenkomen van de familie en nabestaanden. Deze bezoekers delen de prachtige banner van de gedachtenispagina op een eigen Facebookpagina. De facebookdeling zit gelinked aan uw website en verbindt een hoog aantal bezoekers.

Donatie- en bloemenservice

We leven digitaal, we genieten van online diensten. Vergroot omzet uit de bezoekers van uw Online Uitvaart Services. Het bieden van geïntegreerde donatie- en bloemenservice biedt gemak, service en grote steun in het rouwproces. Bezoekers van de gedachtenispagina hebben de mogelijkheid hun steun in delen in de vorm van een actie, een condoleance, een donatie of bloemetje. Veel bezoekers leiden tot vele transacties.

Uitvaartinformatie

Onderdeel van uw Online Uitvaart Services is het 24/7 bieden van praktische informatie over een uitvaart zoals tijd en locatie (Google maps). Biedt nabestaande verhoogde service en gemak door relevante informatie op smartphone aan te bieden.

Adstate Analytics

De ingebouwde statistiekservice biedt u dagelijks inzicht in het aanal bezoekers naar uw website, gedane activiteiten, donaties en bestelde bloemen. Deze informatie bevestigd uw digitale strategie en geeft inzicht in het belang van Online Uitvaart Services.

Demo aanvragen