Adstate Webplanner

Online Uitvaart Services voor de oriënterende bezoeker die een uitvaart wilt plannen.

Demo aanvragen

Overzichtelijke informatie en prijzen

Vandaag de dag zoeken wij informatie over producten en diensten online. Hierbij wensen wij overzichtelijke, transparante informatie en prijzen. Wanneer deze informatie niet beschikbaar is, zoeken we verder. Het is van essientieel belang dat u de oriënterende bezoeker op uw website vasthoudt. De Adstate Webplanner helpt u hierbij.

Waarom Adstate Webplanner

  • Hou de oriënteerdende bezoeker vast op uw website
  • Bied transparantie productinformatie
  • Belicht uw unieke kenmerken en lokale mogelijkheden
  • Bied online hulp en begeleiding bij het samenstellen van een uitvaart

Service voor de oriënterende bezoeker

De Adstate Webplanner is opgemaakt in de huisstijl van uw uitvaartondernemer en wordt aangeboden als een geïntegreerd deel op uw website. UW productportfolio, met daarbij uw lokale en unieke kenmerken worden in de webplanner gevuld en op uw overzichtelijk website gepresenteerd.

Transparantie informatie

De webplanner biedt een overzicht van uw productinformatie waarbij de bezoeker de mogelijkheid heeft om producten te selecteren. De bezoeker kan uitvaart stapsgewijs samenstellen of een keuze maken uit de eventueel aangeboden uitvaartpakketten.

Online gids

De webplanner begeleid de internetbezoeker stap voor stap bij het samenstellen van een uitvaart. Per onderdeel wordt uw productinformatie overzichtelijk aangeboden en toegelicht. Per onderdeel kan de bezoeker het gewenste product selecteren. De bezoeker ontvangt een totaaloverzicht van de selecties.

Uitvaartpakketten

Als onderdeel van de webplanner kunt u uitvaartpakketten aanbieden. U kunt hierbij denken aan verschillende prijspakketten.

Vastleggen van een uitvaart

De internetbezoeker kan de samengestelde uitvaart vastleggen of delen met een naaste. Bij het vastleggen ontvangt uw uitvaartonderneming bericht.

Demo aanvragen