• Gratis bezorgd vanaf € 350,00
  • Eigen productieafdeling
  • Eigen ontwerpafdeling
Achtergrond met USP's

Een historie waar wij erg trots op zijn

  • Eigen productie
  • Eigen ontwerpkracht
  • Eigen drukkerij
20 Medewerkers
Eigen Ontwerp
Eigen Drukkerij
84 jaar actief

Van RPI naar FamilyCards

Sinds 1939 is FamilyCards een actieve onderneming binnen de uitvaartbranche. Toen destijds zijn wij begonnen in Rotterdam als de RPI (Rotterdamse Papier Industrie) FamilyCards. Inmiddels zit FamilyCards al tientallen jaren gevestigd in Zwijndrecht en zijn wij uitgegroeid tot nationale speler in rouw, – zakelijk – en familiedrukwerk.

Onze mission statement

FamilyCards is dè aanbieder van rouwdrukwerk en complementaire producten. Bij alles wat we doen streven we vernieuwing en een persoonlijke benadering na. Wij willen in de markt bekend staan als de meest servicegerichte organisatie die voorziet van de hoogste kwaliteit van zowel product als dienstverlening.

We bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving voor onze trouwe werknemers, we gaan met onze partners en leveranciers een zakelijke en duurzame relatie aan en bieden continuïteit en rendement aan al onze stakeholders. Onze cultuur draait om mensen en de duurzame relaties die we opbouwen.

Het is onze ambitie om een toonaangevende partij te zijn in de markt  van rouwdrukwerk en complementaire producten waarbij wij vakmanschap en innovatie als drijfveer hebben.

Nova Clasico is een kwalitatief hoogwaardig 3-slag condoleancemap met een klassieke uitstraling. Het formaat van de Nova Clasico is 185 x 255 mm (bxh).

FamilyCards is een trots bedrijf met vele loyale klanten.

Team FamilyCards, Zwijndrecht

Voor al onze klanten partner in business

Dit houdt concreet in dat wij niet alleen leverancier zijn van rouwdrukwerk, maar ons ook profileren met complementaire producten en online services. Zoals een betrouwbare partner betaamt luisteren wij zowel naar de individuele klantwens en de geluiden uit de uitvaartbranche.